Uncategorized

Mardhëniet Maqedoni-Bullgari, ratifikohet marrëveshja për fqinjësi të mirë

Me “61” vota për dhe “1” të përmbajtur kuvendi ratifikoi marrveshjen për fqinjësi të mirë….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*