Uncategorized

Shilegov: Në VMRO ka më shumë zhvillim se në BESA

Zhvillemet në Lëvizjen BESA janë çështje e brendëshme partiake dhe pjesë e përbërëse e zhvillimit të një partie..

 

Kështu i ka komentuar, nënkryetari i LSDM-së, Petar Shilegov, përçarjen e një dite më parë të Këshillit Qëndror të Lëvizjes Besa.
Sipas tij për momentin zhvillime më të mëdha ka në VMRO DPMNE sesa në Lëvizjen BESA.
“Çdo parti politike ka stadiume të caktuara të zhvillimit dhe mënyra se si zhvillohet. Duhet të lejojmë që ata vetë të nxjerrin konkluzionet. Ashtu si do zhvillohet ashtu edhe do të pranohet nga ana e LSDM-së. Në fakt,për momentin, keni zhvillime edhe më të mëdha në VMRO DPMNE sesa ajo që po ndodh në BESA, por ato janë procese politike që paraqesin çështje të brendshme të çdo partie politike”, theksoi nenkryetari i LSDM-së, Petre Shilegov.
Përçarja në Lëvizjen BESA, ka përçarë edhe grupin parlamentar të saj. Pas ish kryetarit të Bilall kasami janë rradhitur deputetët Fadil Zendeli dhe Teuta Bilalli, ndërkaq në anën e kryetarit të ri Nexhbedin Kahremani janë dy deputetë të tjerë, Afrim Gashi dhe Rexhep Memedi.
Në mbledhjen e Këshillit, ndër të tjera u shkarkua kreu I partisë Bilall Kasami si përgjegjës për rezultatin në zgjedhjet lokale dhe në vend të tij, deri në kongres u zgjodh deputeti Nexhbedin Kahremani.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*