VIP

Mike Tyson bëhet prodhues “Marijuane”


Mike Tyson nuk resht se cudituri.Ish-kampioni i botes ne boks ka vendosur te prodhoje marijuan ne Kaliforni.Prej 1 janarit ne kete vend substanca narkotike u be e ligjshme,per qellime rekrative fale nje referendumi.
Dhe Mike uk humbi kohe, vendosi ta hap nje ferme reth 16 hektare,ne Death Valley,parashikohet te ndertohet edhe nje shkolle,ku kultivuesit do te mesojne se si ta marrin maksimumin nga prodhimi.
29 shtete e SHBA e kane te lejueshme perdorimin e marijuanes per arsye mjekeesore dhe ne shtate prej tyre per perdorim rekreativ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*