Uncategorized

Zaev: Emrat e ministrave, të hënën dorëzohen në Kuvend

Kryeministri, Zoran Zaev, nga Shqipëria tha se të hënën do të dorëzohen në Kuvend propozimet me emrat e kandidatëve për anëtarë të kabinetit qeveritar….

Bëhet fjalë për shëndetësinë, dy ministra pa portofol dhe zëvendësministrin e arsimit. Zaev theksoi se nuk ka rikonstruktim të Qeverisë, por plotësim të kabinetit qeveritar.

“Kjo Qeveri praktikisht filloi me punë nga 29 tetori pas përfundimit të rrethit të dytë të zgjedhjeve lokale për shkak se nga shpallja deri te përfundimi i zgjedhjeve ishte e ndaluar në përputhje me ligjin, një pjesë e aspekteve të lidhura me programin e Qeverisë. Këtë po e them pasi që nuk e kam ndërmend të bëj rikonstruim të Qeverisë. Me rëndësi t’i plotësojmë vendet e zbrazëta të atyre që u bënë kryetarë komunash dhe njëherit ata që u bënë deputetë në këtë periudhë. Shpresoj se ditën e hënë do të mund t’i dorëzoj në Kuvend kandidatët”,– tha Zaev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*